Окупанти пошкодили п’ять літальних апаратів ЗСУ

Рашистські окупанти під час нічної атаки вдарили по військовому об’єкту в Хмельницькій області.

Про це повідомляє пресслужба Хмельницької ОВА.

Над Львівщиною збили ракету: уламки впали на господарську будівлю, вона згоріла

“Вночі російські війська вдарили по об’єктах Хмельниччини. Один з них – військовий. На цей час тривають роботи з локалізації пожеж на складах паливно-мастильних матеріалів та зберігання бойових матеріальних цінностей. Виведено з ладу п’ять літальних апаратів”, – йдеться у повідомленні.

Наразі розпочаті відновлювальні роботи злітно-посадкової смуги. Дані щодо постраждалих уточнюються.

Нагадаймо, вночі проти 29 травня російські війська здійснили комбіновану повітряну атаку на Київ із застосуванням безпілотників та крилатих ракет. Сили ППО знищили понад 40 ворожих цілей, запобігши ударам по столиці. Внаслідок падіння уламків в Подільському районі пошкоджений дах житлового будинку, обійшлося без жертв.

В Одеській області під час атаки збили один БПЛА типу “Шахед”, є влучання уламків у портову інфраструктуру Одеси, там спалахнула пожежа, її ліквідували.

Як повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, російські війська вночі проти 29 травня випустили по Україні до 40 крилатих ракет і близько 35 дронів. При цьому українські сили ППО знищили 37 ракет, 29 ударних і один розвідувальний безпілотник.